Arkiv

PPOnsdag igjen.

 

pponsdag-knapp

PPOnsdag går ut på å vise fram ett prosjekt man holder på med, i bloggen sin på onsdager.
PPOnsdag står for PågåendeProsjekterOnsdag, altså at man blogger ett prosjekt man holder på med, på onsdag. Og det trenger ikke være strikking det er snakk om, kan være hva som helst, så lenge det er noe du holder på med, og som ikke er avsluttet.”

 

macro 051

 

Nå i ferietiden har det vært dårlig både med blogging og håndarbeide, men nå er jeg igang igjen. Det nyeste prosjektet er en liten Hitchhiker til Niesen.

Jeg strikker den i Sandnes Duo Mini på 4 mm pinner. Pinnene er egentlig litt tykke til garnet, men jeg vil være sikker på at sjerfet blir luftig og mykt mot en liten barnehals. Den unge damen har sett prosjektet og godkjent det, så da sattser jeg på at hun blir fornøyd. Planen er å få det ferdig til de kommer på besøk om ett par uker.

macro 024

 

Ett annet Pågående Prosjekt er hagen. Denne sommeren har jo vært helt umulig. Vi har nesten ikke kunne vært ute og heller ikke gjort noe særlig fornuftig. Desverre vokser gress og ugress like ivrig uten selskap, men i dag har vi heldigvis fått røsket opp litt. Etterpå tok jeg med makro-linsen min og tok noen bilder. Fargerfredløsen står i full blomst nå.

2 Responses to “PPOnsdag igjen.”

Spam