Arkiv

Misforstått gjerrig?

IMG_1616

Da jeg hadde den store oppryddingen i garnet mitt i helgen tok jeg også fram igjen denne lekre hespen som Tante Ull har spunnet. Jeg har hatt hespen liggende pent pakket inn, men har ikke fått mannet meg opp til å lage noe av den enda. Jeg får skikkelig prestasjonsangst når det gjelder sånt spesielt garn. Det er jo egentlig helt fjollete, men jeg blir så gjerrig på garnet at jeg ikke får brukt det til noe som helst. Og da blir jo hensikten med å ha så flott garn borte.

Så dagens utfordring til meg selv blir å finne ett prosjekt å bruke garnet til.

2 Responses to “Misforstått gjerrig?”

  • Gerd:

    ;-) kose seg meg garnbunten :-) Har en spesiell garnbunt her hjemme jeg også som jeg ‘aldri’ vil klare å lage noe av ;-) men gleder meg over å bare ha den. Du husker vel ? igjen tusen takk

  • Det der garnet fortjener å bli noe fint. Herlige farger! Men vi blir gjerrige på fint garn av en eller annen grunn :)

Spam