Arkiv

Hvor var hobbybloggerene???????

Alle de store nettavisene har i dag hatt rapporter fra dagens store høydepunkt i den norske blogg-verden, Vixen Blog Awards.  Har vært innom og kikket på kategoriene og tuslet skuffet ut igjen.  Misforstå meg rett – jeg synes det er helt greit med slike priser, men det er jo ikke akkurat ett vidt spenn, da.  Hvor er strikke- og hekle bloggene? Spinnerene og de som syr selv? Og hva med hage og interiør? Og alle de flotte stempel- og scrappe-bloggene?

Hvis hensikten er å:”.. fremme kvalitet, kreativitet og nyskaping blant norske bloggere” så burde de jammen tatt med hobbybloggene også. Jeg finner da mye mer inspirasjon i å lese om en ny variant av en hjemmestrikket lue enn å lese om hvilket kjedebutikk som selger de “kuleste” maskin-strikkede merkene.

Puh – det var dagens utblåsning. Smilefjes  Nå skal jeg kikke lengselsfullt på noen søte nøster med Sandnes Kashmir Alpakka som ligger å venter på at jeg skal få tid til dem. Akkurat nå er det mye annet som tar tid, men så snart det begynner å roe seg har jeg tenkt å begynne på denne halsen

3 Responses to “Hvor var hobbybloggerene???????”

  • Leste om det samme og var langt i fra IMPONERT av de nominerte! Når folk som har SLUTTA å blogge (Tone Damlie) blir nominert, ja DA er noe galt! Helt på trynet rettere sagt!

    Men kos deg med ditt så får me kose oss her i hobby verden!

    klem Vibbedille ;))

  • Helt enig! Vi burde kanskje lage vår egen kåring, vi hobbybloggerne. :)

  • Marianne:

    Ja det hadde vært noe, Marit. Det var jo noen amerikanske greier for flere år siden.

Spam