Arkiv

Godteri med bedre sammvittighet.

20100722_17

Det blir visst mye matprat her for tiden, men ettersom jeg er i gang med lavkarbo-kosthold for fullt igjen, så må jeg innrømme at jeg tenker ganske mye på hva jeg putter i munnen for tiden.

Jeg har vært en hund etter salmiakk-lakris så lenge jeg kan huske, men de siste månedene har jeg ikke tilatt meg så spise noe særlig av det. I går var jeg så heldig å tå tips fra en Facebook-venn om at det var lavkarbo-drops å få kjøpt på apoteket. Derfor tok jeg turen innom i dag og lykken var stor da jeg fant disse godbitene. I flg innholdsfortegnelsen, så er det praktisk talt ikke karbohydrater i dem i det hele tatt. Det er riktig nok litt salter og andre ting som muligens ikke er å anbefale i store mengder, men prisen er såpass stiv at det nok ikke blir en daglig nytelse. Det er tross alt greit å vite at det finnes alternativer når “godte-sjuken” blir for påtrengende.

 

 

 

20100722_18

Comments are closed.

Spam