Arkiv

Mer snaddermat.

20100722_9 Nok en gang har den ene søsteren min svingt seg på kjøkkenet og tryllet fram nye godsaker. I dag har vi kost oss med lavkarbo-lasagne der pastaplatene er byttet ut med squash. 

Det å gi avkall på ris og pasta har vært noe av det tøffeste med å legge om mat-stilen, så alle gode erstattninger blir tatt godt i mot.  Denne oppskriften kommer fra en side som var ny for meg – nemlig matmons.net. Hvis du går til søkefeltet og søker på lavkarb0, så dukker det opp flere fristende oppskrifter.

Som den grønnsaks-skeptikkeren jeg er, så tok jeg den første biten med en viss spenning, men det smakte knallgodt og jeg ser slett ikke bort i fra at jeg kommer til å lage denne selv også, den frister nemlig absolutt til gjentagelse. Oppskriften på  finner du her

One Response to “Mer snaddermat.”

  • Mormor:

    Den så jo kjempegod ut. Jammen er du heldig som har en søster som serverer deg slike delikatesser.

Spam