Arkiv

Lavkarbo-pizza alá Manne.

20100719_63 Mens andre bruker ferien til å spise usunt, så har vi bestemt oss for å prøve å være ekstra sunne disse ukene. (I hvertfall det meste av tiden) Mye av lavkarbo-maten skal jo lages fra bunnen av og der er det ikke bestandig like lett å være flink i hverdagen. Heldigvis er en av fordelene med lavkarbo at sunt ikke er det samme som kjedelig, og i kveld har vi kost oss med hjemmelaget pizza alá Manne. Oppskriften på pizzabunnen fant jeg på Mannes Lavkarbo-side (bla litt nedover på siden) og fyllet besto av kjøttdeig, litt sårett-bacon, løk og paprika. Det skulle også vært sopp, men den fant jeg igjen på benken mens pizzaen sto i ovnen – så det får bli neste gang. Uansett så var pizzaen knallgod – og det er absolutt den letteste pizzabunnen jeg har laget noen gang. Det blir nok ikke siste gangen vi spiser denne retten.

3 Responses to “Lavkarbo-pizza alá Manne.”

 • Mormor:

  Nam nam, den så kjempegod ut :-. Må nok prøve denne jeg også

 • Gerd:

  hvorfor måtte du legge ut bilde da…..? ble sulten igjen jeg, men har jo ikke tid til å drive på kjøkkenet jeg som er ‘småhundsmor’ for tiden ;-) Dere er hjertelig velkommen på besøk – håper dere ikke venter til hverdagslydigheten er inne for det kan ta noen år :-(

 • Bente:

  Sjekket Mannes lavkarbo-side, masse flotte oppskrifter der ja ;-)
  Litt nysgjerring på den pizzabunnen. Hvor stor bunn blir det av denne oppskrifta? Skal se om det er mulig å få tak i fiberhusk på mine kanter ;-)
  Du er kjempeflink, Marianne!

Spam