Arkiv

Supporterlue

hbk01 Våre lokale fotballhelter har klart å spille seg til en plass i tippeligaen og selv om jeg ikke er noen stor fotballtilhenger, så har jeg fått ett par bestillinger på ting i supporter-fargene. Det første jeg strikket var en glattstrikket lue, og tanken var å brodere på bokstaver i maskesting, men det gikk rett vest. Av en eller annen grunn så klarte jeg ikke å få stingene pene, så luen ble pakket vekk og jeg begynte på denne i stedet. Nå har jeg heldivis funnet en vennlig sjel som har tatt på seg oppgavene med å sy på bokstavene, så da er det håp for DET prosjektet også. :)

Denne luen er strikket av dobbelt tråd tynn alpakka fra DSA på 4,5 mm pinne. Jeg la opp 100 masker og strikket 3 rett og 2 vr til det var på tide å felle.

Neste prosjekt er en glattstrikket lue i alpakka og et hakket sitteunderlag. Sesongen er jo så utrolig lang at de stakkars supporterene har problemer med å holde varmen.

Jeg fant ikke hodet mitt i farten, så en kjøkkenbolle fikk gjøre nytte som modell. Det er altså ikke skjerm på luen selv om det kanskje kan se slik ut på bildet.

Comments are closed.

Spam