Arkiv

Har vært fotograf

Her om dagen var jeg så heldig å få fotografere Spyros lille sjarmtroll. Vi tok en haug med bilder og frøkna var nok ganske lei til slutt, men jeg ble faktisk ganske fornøyd med noen av bildene. Selvsagt måtte de fikles med etterpå og denne gangen brukte jeg Picasa 3 i tillegg til PSP. Picasa-en begynner å få en del artige og nyttige effekter etter hvert. Bland annet synes jeg at fjern-røde-øyne-funksjonen er veldig bra. Så for de som trenger ett program til å rette småting på bildene og gjøre litt små-fikling anbefaler jeg å gi dette programmet en sjanse.

Her er ett par eksempler på hva programmet kan gjøre. Først orginalen

IMG_6461

 

Så har jeg beskåret bildet (crop), fjernet røde øyne og brukt ett par filter (Focal B&W og Soft Focus) Da ble resultatet slik:

IMG_6461-1

Comments are closed.

Spam