Arkiv

Er gjøk en sisik?

CRW_6112 Jeg har bestemt meg for å gjøre ett forsøk på å utvide min kunskap om fugler aldri så lite. Jeg ser forskjell på kjøttmeis og dompapp, men det er neimen ikke så mye mer jeg vet. Derfor har jeg gått til anskaffelse av en fuglebok for nybegynnere, “Fugler i nærmiljøet” 

Etter noen dager med regn og sykdom, bestemte vi oss for å ta en tur til Sandvika Storsenter i dag. Etterpå svingte vi utom Sjøfartsmuseet på Bygdøy for å se etter fugler. Vi så mange fugler, men fotografen hadde ingen stor dag. Her er ett av de få bildene som ble brukbare. Og etter å ha sjekket boken har jeg kommet til at dette må være en grågås (selv om den ser mer brun ut for meg)

Jeg fikk også tak i noen spennende fotografiblader på Narvesen i Sandvika, så nå er sengelektyren sikret for noen kvelder framover.

One Response to “Er gjøk en sisik?”

  • Den boka er kjempegrei. Hugser at ein av gutane mine hadde den med på ein skoletur og lærearen lurt på om haan hadde lov å ta den med. Guten vår var litt forundra over det for dette var ei bok vi bruka ofte. Det finnes og ei grei bok med cd av fuglesong med.

Spam