Arkiv

Tro det eller ei…..

… sokkene er ferdige! Og ikke nok med det – det var faktisk såpass artig at jeg alt har begynt å planlegge neste par. Dette med å strikke begge sokkene samtidig var virkelig løsningen. Mye mindre telling og måling, og begge sokkene var ferdig med 3 minutters mellomrom – inkl festing av tråder.  Oppskriften er en salig blanding av 3-4 andre oppskrifter, men jeg tror de har fått en veldig grei passform også.

IMG_3439

 

Skulle jeg først prøve meg på noe nytt, så kunne jeg like gjerne prøve flere ting på en gang og derfor la jeg i vei med ett hullmønster som jeg har lært av en venninne. Bildet er desverre ikke verdens beste, men jeg skal prøve å få tatt noen bedre i dagslys en gang.

 • Oppskrift: Lett blanding
 • Garn: Sport fra Falk Garn
 • Pinne: 4 mm.

4 Responses to “Tro det eller ei…..”

 • Mormor:

  Gratulerer det var ikke verst. Du kan når du vil :-) Som sagt så trenger jeg flere sokker jeg det slites hard til vinteren vet du :-)

 • Marianne:

  Du har jo akkurat fått nye sokker :P Eller skal du spare dem til pent?

 • Mormor:

  Har du ikke sett hvordan det gikk med de forrige jeg fikk da ? Kan vær godt å ha flere par å slite på. :-) Men jeg lurer veldig på hvem sine ben som er modell :-)

 • mimouna:

  Fine sokker. Og det er MYE kjekkere å strikke begge samtidig ja. :D

Spam