Arkiv

….men rop på høsten, så kommer’n…….

Sommer 2011 041

Det har vært nok en fin dag på Ringerike og ettersom det nærmer seg slutten på Tinka Hund sitt besøk i denne omgang bestemte vi oss for å ta en tur til skogs.  Det var deilig å gå i skogen i finværet og ettersom vi var mer eller mindre alene ble det en avslappende rusletur for Tinka og meg.

Sommer 2011 023

Til tross for at det føles som om sommeren akkurat har kommet, så er det klare tegn på at høsten nærmer seg med stormskritt. En ting er nå bringebær og blåbær – de hører liksom sommeren til, men når tyttebærene begynner å modnes, da er det snart høst i hodet mitt. Det samme gjelder for soppene som også har dukket opp.

Sommer 2011 027

Ett mer positvt utslag av at det nærmer seg slutten på sommeren er at håndarbeidslysten begynner å komme tilbake. Etter at strikkepinner og hakkekroker har fått ligge i fred i ukesvis, så begynner det å krible i fingrene igjen. Det er mulig at jeg har fått solstikk, men jeg har til alt overmål lyst til å strikke sokker. Burde jeg legge meg ned å vente til det går over tro?

5 Responses to “….men rop på høsten, så kommer’n…….”

 • Gerd:

  Så koselige bilder, høsten er en fin tid det også !
  Men det kan fort bli kaldt på beina så kom igang med sokker du ;-)
  Mine strikkepinner trenger nok litt lengre hvile….. :-)

 • Marianne:

  Mine pinner har hvilt så lenge at jeg er redd de kan ha blitt angrepet av husbukk eller noe :D

 • Ëlin:

  Fine bilder! Og fine Tinka kan fremdeles «sitt stubbe», ser jeg :-)

 • Mormor:

  Solstikk kan det vel neppe være snakk om denne sommeren her. Jeg har aldri i mitt liv hatt lyst til å strikke sokker, så jeg kan nok ikke gi deg noe råd på den fronten er jeg redd. Litt trist at høsten nærmer seg, men bildene var i alle fall fine.

 • Det hørtes ut som en koselig tur, det er deilig å få gå i fred innimellom. :)
  Her oppe i nord virker det også som høsten har kommet aldeles for fort, når blåbæra er moden her så er det høst og jeg har akkurat plukket en god liter.. :/ Jaja, man får iallefall kose seg med nylaget blåbærsyltetøy og lysten til å røre pinner og garn begynner å komme sånn smått her også..
  Hiv deg over sokkene mens du fortsatt har lyst, du vet jo aldri når lysten gir seg og sokker ikke er noe fristende lengere. Da har du iallefall noe godt å varmt på føttene når høsten slår til for fullt. :-))
  Ha en flott uke. :)

Spam