Arkiv

Mens jeg venter på Lotto-gjevinsten

Det er ingen hemmelighet at jeg har gått å siklet på fotoveskene til Kelly Moore en stund. Jeg er ikke noe veske-menneske, men disse er til å bli matt av. En av grunnen er at jeg har savnet en fotoveske som jeg kan ha med meg når jeg skal gå i byen og sånt – og som har en slik utforming som gjør at jeg både har plass til kamera, ekstra linse, kanskje en ekstern blitz og de vanlige tingene som lommebok, solbriller, telefon osv. Jeg har hatt en slik firkantet “klump” fra Lowepro, men den er ikke spesielt god å bære med seg og dessuten er utformingen slik at jeg må sette den i fra meg for å få åpnet klaff og glidelås. Veskene fra Kelly Moore er jo midt i blinken, men jeg fotograferer såpass lite at jeg ikke syntes jeg kunne forsvare å bruke 1500 – 2000 kr på en fotoveske.

18-2190-IMG1_LRG

Nå har jeg funnet en løsning som jeg er veldig fornøyd med – den er riktig nok ikke så fin som KM-veskene, men prisen var desto mye penere Smilefjes som blunker Herligheten kommer også fra Lowepro og heter Lowepro Passport Sling.  Den passer mitt behov ypperlig.

18-2190-IMG8L

Den har en polstret innmat som tar litt over halve vesken. Den er festet med borrelås og kan fjernes. Det er også en flyttbare skillevegg i den polstrede delen, og den ha en liten lomme med plass til ekstra minnekort.

sommer 2011 017

I den ene enden er det en glidelås som kan åpnes for å lage vesken større hvis en vil ha med mye ekstra. Da blir det fint plass til en bok og litt annet (jeg tenker selvsagt på om det er plass til ett håndarbeidsprosjekt)

sommer 2011 024

Det er også to innvendige lommer i den delen som ikke er polstret. 1 i typisk “telefon-str” og en med plass til nøkler e.l.

sommer 2011 019

I tillegg er det 3 ganske store lommer utvendig hvor det er plass til en drikkeflaske og annet. Skulderreimen er justerbar og mer enn lang nok selv for en såpass stor person som meg.

Jeg fant egentlig vesken hos Japan Photo i Sandvika, men der hadde de ikke den fargen jeg ville ha. Men ettersom de har en sjelden service-innstilling, så var de så snille å ringe noen kollegaer inne i Hegdehaugsveien som la av en til meg til jeg kunne komme å hente den.

Comments are closed.

Spam