Arkiv

Rydding i garnlageret.

IMG_1620

I dag har jeg gjort meg hard og ryddet i garnlageret mitt. Hensikten var å få tilbake oversikten, samt å få gitt bort en del restegarn og feilkjøp mm til en SFO. Jeg klarte selvsagt ikke å være så hard som jeg hadde ambisjoner om – jeg kommer jo tross alt fra en lang linje med hamstrere – men jeg fikk da samlet sammen denne sekken som skal ut av huset en av de første dagene. Dessuten klarte jeg å få en del garn fra poser og over i kasser slik at jeg har håp om å finne fram det jeg trenger når jeg trenger det og ikke ender opp med å kjøpe mer.

IMG_1617

Det dukket også opp noen skjulte skatter. Dvs ting jeg visste at jeg hadde – men bare ikke helt hvor. Denne flotte “strikkebollen” har Margot laget og jeg fikk kjøpt den under OktoberRosa for noen år siden. Den viste seg også å inneholde ett par UFO-er som nå skal fram igjen. Bollen skal nå få flytte ned i stuen som PP-kurv (PP= Pågånde Prosjekt) Den er jo så nydelig at den kan stå framme til pynt også.

IMG_1618

Utgangspunktet for Bollen er en Moebius og oppskriften kommer så vidt jeg husker fra en av bøkene til Cat Bordhi.

One Response to “Rydding i garnlageret.”

  • Nå gav du meg nesten litt dårlig samvittighet, for jeg burde ha gjort den samme jobben jeg også….
    Men det får bli en annen dag

Spam