Arkiv

PPOnsdag #3

IMG_1588

Jeg hadde jo ikke noe PPOnsdag-innlegg forrige uke, så dette er egentlig mitt andre, men jeg følger ukene til AnnetteK

Ukens prosjekt begynte jeg på i dag og det er en ny Hakkus – dvs en hakket variant av Karius- og Baktus-skjerfene. Denne gangen bruker jeg vanlige grunnmasker, og Drops Delight på hakkepinne 4,5 mm.

Garnet kjøpte jeg for en stund siden fordi jeg var nødt til å kjøpe noe for å få kjøpt ett hefte *snøft* (Når skal Rauma, Sandnes og Dale m.fl slutte med den fjollete regelen???) Uansett; jeg fikk ett tips om at garnet hadde nydelige fargeoverganger – og så langt ser det veldig bra ut. Jeg håper bare at 2 nøster holder til ett passe skjerf, slik at jeg ikke ender med å måtte kjøpe mer garn for å få brukt opp noe fra lageret mitt ;)

Dagens middag: Taco-salat.

3 Responses to “PPOnsdag #3”

Spam