Arkiv

Bra start på dagen.

IMG_1584Etter en periode med mye jobbing og enda mere regn skal jeg endelig nyte en (forhåpentligvis) ganske tørr fridag. Og hva kan være en bedre start enn strikketøy, Powerking og en trivelig podcast? Til å begynne med da jeg hørte på Ullstund, så hørte jeg på de nye episodene så snart de kom ut, men nå har jeg begynt å spare dem til jeg virkelig skal kose meg – mer sånn “fordi jeg fortjener det” liksom.  Nå koser jeg meg med siste episode, mens jeg strikker litt på Hitcchiker. Det har ikke skjedd så mye på den fronten heller, så jeg har fortsatt ikke kommet lenger enn til 30 tagger, men det går da framover.

Dessuten står batteriet til speilrefleksen på lading, så dette tror jeg blir en bra dag.

Fortsatt god Pinse!

One Response to “Bra start på dagen.”

Spam