Arkiv

Lue og paprika

Under håndballkampen i dag trengte jeg noe å henge fingrene i, så jeg la i vei med en ny variant av den hakkede luen. Denne gangen bruker jeg Topp t’t tå, og 9mm hakkekrok, så jeg ble nødt til å justere mønstret litt. Jeg la opp 30 masker og feller til jeg har 21 masker på pinnen før jeg plukker opp igjen. Det gjenstår å se hvordan det passer inn når jeg kommer rundt.

 

 

Denne gangen bruker jeg dessuten strikkemasker i stedet for vanlige grunnmasker, så du kan trygt si at luen blir tykk nok. Jeg tror sant og si at den vil egne seg best for polfarere eller fjellklatrere.

 

Baltazar kom med denne paprikaen fra drivhuset i kveld. Jeg synes den hadde flotte farger med både rødt og grønt, så vil vise den fram.

Når dette skrives har paprikaen alt møtt sin skjebne som deltaker i kveldens pastasaus. Det er ekstra godt med grønnsaker fra egen avling.

6 Responses to “Lue og paprika”

 • Kate:

  Så stilig paprika…
  Jeg strikket for harde livet under håndballkampen jeg også. Du kan jo selge lua til noen som er på Svalbard *hjelpsom* Den ser iallfall fin ut.

 • Stilig paprika, håper den ble til en god pastasaus!

  Gøy å se på alt det du hakker, det er en teknikk jeg aldri har prøvd.

 • Den paprikaen var fin!
  Nesten synd å spise den.

 • lise:

  Det var bra du forevighet paprikaen! Jeg får stadig lyst å prøve meg på hakking når jeg er innom deg – må bare få ferdig alt jeg holder på med først..

 • Kikki:

  Hei jasså så håndballkampen ble så spennede at du måtte ha noe å henge fingene i :) Ja må innrømme hadde jeg hatt noen ved siden av meg tror jeg at de hadde hatt blåmerker sånn som jeg kloret meg fast. :o)) Stilig paprika. Jøss dere har blitt rene gartnerene :o) Smakte også sikkert fortreffelig:o)

 • Yum yum. Og den sto helt i stil med temafargene for bloggen din.

Spam