Arkiv

På’n igjen

middag02

Jeg er i gang med lavkarbo-mat igjen og prøver å finne på ting å variere kosten med. Laks og blomlål/brokkoli er snadder, men det kan jo bli litt ensformig i lengden i lengden.

Dagens test-prosjekt var marinert kyllingfillet og grønnsaksblanding i fløtesaus. Denne grønnsaksblandingen fra Findus er ett ganske nytt bekjentskap, men vi kommer nok til å bruke mer av den.  Jeg stekte kyllingen og mens den hvilte seg, så freste jeg opp grønnsakene slik det står beskrevet på pakken og til slutt hadde jeg i en skvett med fløte som jeg lot koke til den tyknet. Jeg tilsatte litt hermetisk koriander for å få litt mer smak og vips var maten ferdig.

middag01

3 Responses to “På’n igjen”

  • Mormor:

    Dette så godt ut, nam :-)

  • Huff da… hva skuer mitt øye? Gulrøtter? De inneholder mye fruktsukker og har 6,7 karbo pr.100… Ikke akkurat lavkarbovennelig grønnsak, nei. :P

  • Marianne:

    Takk for tipset, Manne. Jeg tok utgangspunkt i næringsinnholdet som sto på pakken (husker ikke hva det var akkurat nå) men det var ikke så galt totalt – og sett i sammenheng med hva jeg hadde spist resten av dagen.

Spam