Arkiv

Om nedarvede dumskaps-ord

rosablomst01 Min salige bestemor på morssiden pleide ofte å si at “Hva skal vi med dumheten hvis den ikke skal brukes?” Og i dag må jeg gjøre hennes ord til mine. Baltazar og jeg har hatt en skikkelig sjau i hagen i dag og for mitt vedkommende sluttet det med vonde blemmer på hendene. Jeg var egentlig ferdig, men så skulle jeg bare luke litt rundt skyggebedet på baksiden av drivhuset.

Til tross for at jeg har minst 4 par hagehansker, gikk jeg selvsagt til verks med bare hender – og fikk ett heller ublidt møte med en ekkel liten brennesle som hadde gjemt seg innimellom løvetann og annen styggedom. Au-au.

Ellers så har Baltazar fått plantet til en del både i drivhuset og i kjøkkenhagen, men jeg har fått plantet noen flere urter i krydderkassen, så nå er det bare å vente på at godsakene skal vokse til.

 

Bildet kommer ikke fra hagen vår, det er tatt i hagen som ligger rundt det gamle fengslet i Hønefoss. Der har de laget en riktig koselig park med benker og flott beplantning. Etterbehandling og ramme er som vanlig gjort i Paint Shop Pro.

One Response to “Om nedarvede dumskaps-ord”

Spam