Arkiv

Det er da håp

hage1 Selv om våren stort sett har vært ganske kald og guffen i år, så er det da noen tegn som tyder på at det er håp i år også. Rosenroten har overlevd denne vinteren også. Den er Baltazar sitt prosjekt, så jeg er ikke helt sikker på når den kan testes, men jeg tror det begynner å nærme seg i år.

 

 

 

 

 

 

Hage 003 Krydderkassen var det verre med. Her var det stort sett bare gressløken som hadde overlevd denne vinteren, så derfor har vi begynt å spe på litt. Vi har bl.a satt ned litt persille. Ett av årets hage-forsetter er å bli flikere til å bruke av det som vokser i krydderkassen.

 

 

 

 

 

 

Hage 009 Denne krabaten dukker også trofast opp hvert år. Den er visst spiselig, men ingen av oss er sikre på hva det er, derfor får den stå i fred. Hvis noen aner hva det er for noe, så legg gjerne igjen en kommentar.

One Response to “Det er da håp”

 • Unni:

  Heisann!
  Hvordan går det med Rosenrotprosjektet? Her inntas ofte egenprodusert R-likvisir også :)
  Har forøvrig samme intensjon som deg; bruke mer av det grønne i hagen. Holder på å lage en bedre pallekarm-variant av kjøkkenhagen :)

  Klem
  Unni

Spam