Arkiv

Belønningen min.

Det har kostet meg ganske mye å legge om livsstilen (les “matstilen”) min såpass mye som jeg har gjort i vinter. For å ha noe å jobbe i mot, så trenger jeg en belønning fra tid til annen. Nå vil sikkert noen si at en bedre helse er belønning i seg selv, og det har dere sikkert rett i, men det er ikke så lett å tenke sånn når jeg sitter å gumler på blomkålen min og drømmer om pasta. ;)

Ettersom jeg har tenkt å gå ned ganske mye mer i vekt, så synes jeg at det er bortkastede penger å kjøpe klær som vil være for store om noen måneder. Derfor har jeg belønnet meg selv med noe mer håndfast – nemlig ett nytt kamera. Jeg har stadig kikket på tester de siste par årene, men det er først nå jeg har funnet ett som jeg har ment at det er verdt å bruke pengene på. Så i dag gikk turen til Fotoknutsen sin filial på Gullskogen. Vidunderet jeg kom hjem med er en Canon EOS 550D og det var heldigvis såpass mye strøm på batteriet at jeg fikk tatt noen testbilder før jeg måtte sette det til lading. Her er noen av dem.

 

550 - test 026

550 - test 032

 

550 - test 039 

 

 550 - test 075

 

550 - test 130

 

Image2

3 Responses to “Belønningen min.”

 • Bente:

  Gratulerer med nytt fotoapparat ,Marianne!
  Nydelige testbilder ;-))

 • Gratulerer med nytt kamera! Jeg synes du er kjempeflink, og da er det klart du skal ha belønning. :) Flotte testbilder!

 • Kjempebra jobba!!! og sånne belønninger lager jeg meg også…først ut er en linse, så får vi se hva som kommer etterhvert.
  Flotte bilder.

  Ha en flott mandag

Spam