Arkiv

Som bestilt

IMG_0500 Som jeg sikkert har nevnt før, så er jeg fullstendig motstander av alt som har med jul å gjøre før 1.desember, eller til nød 1 søndag i advent. (Unntaket er selvsagt evt julegaver som skal lages.) Ikke er jeg spesielt glad i lange vintre heller, men jeg synes det er trivelig med snø til jul. Derfor kom vinteren som bestilt i år. I dag våknet vi nemlig til snø og strålende vært. Det var en sånn dag som rett og slett ropte på fotografering, men pga jobb ble det ikke tid til å ta noen bilder før solen omtrent var borte. Jeg rakk å knipse litt med det lille kameraet, da.  Og herved erklærer jeg førjulstiden for åpnet.

Ha en trivelig adventstid

2 Responses to “Som bestilt”

  • Gerd:

    Så fresh of fin bloggen er blitt ! ( hinthint ) Veldig hyggelig du blogger litt igjen – og ja riktig god førjulstid til deg også !!! Hilsen oss i vinterland ;-)

  • Heisann!
    God advent til deg også, er litt som deg – vinteren er jeg ikke veldig glad i … spesielt når det er som her; snø og 12-15 kalde grader…
    Du er kommet på blogglista mi ;-)

Spam