Arkiv

Klar til testtoving

DSCN0930 DSCN0933

 

Da er de første eggene klar til testtoving. Jeg har laget ett etter den orginale ideen og resten er isoporegg som jeg har tullet ullen rundt. Nå blir det spennende å

Det jeg ser nå er at eggene kommer til å bli temmelig store, så jeg burde muligens ha kjøpt en mindre variant, men jeg får se hvordan de blir når de kommer ut fra maskinen.

 

Ellers så holder jeg på å leke meg med å pusse opp bloggen om dagen, så bli ikke forundret om den forandrer seg i ett sett. Jeg trenger bare å bruke litt tid på å finne en variant som jeg kan trives med en stund framover.

Jeg har også begynt å leke meg med Windows Live Writer. Det er ett program som gjør at jeg kan skrive innlegget på PC-en også mens jeg er frakoblet og så bare sende hele innlegget til bloggen til slutt. WLR skal også gjøre det lettere å få plassert bildene slik jeg vil ha dem, så derfor vil jeg prøve å gi programmet en sjanse.

5 Responses to “Klar til testtoving”

Spam