Arkiv

Jeg har fått utmerkelser – og prøver å trosse en «naturlov»

kreativ_blogger_awardFørst vil jeg takke Solveig og Popsinune for denne koselige Utmerkelsen.  Jeg setter utrolig pris på den. Jeg kommer nok til å sende den videre etter hvert, men jeg vil tenke meg litt om, slik at jeg gir den til noen som jeg virkelig synes fortjener den.

Det har vært mye jobbing de siste dagene, så garn og pinner har stort sett fått ligge i fred.  Men jeg har stadig nye ideer i hodet, og de dreier seg stort sett om hakking. Og derfor har jeg nå prøvd å utfordre en «naturlov»; Permen der jeg har samlet alle  de løse hakkeoppskriftene mine har nemlig vært borte i flere måneder. Jeg kjøpte til og med en lilla perm fordi jeg ville være sikker på at den stakk seg ut. Men borte er den altså og  jeg har lett på alle tenkelige og utenkelige steder. (med unntak av sikringsskapet ;-) ) Det jeg har savnet aller mest er Sovor Hofsli sitt hefte med oversikt over mange forskjellige hakkemasker. 

Som «alle» vet, så er det slik at hvis noe er borte, så dukker det opp igjen hvis en skaffer seg en lik ting. Derfor har jeg nå kjøpt ett nytt hefte fra Solvor, og regner nå med at permen dukker opp når som helst. Når jeg først skulle bestille, så kjøpte jeg like gjerne med ett par nye oppskrifter også, så i tilfelle permen ikke dukker opp og jeg må begynne å bygge opp samlingen min på nytt.

5 Responses to “Jeg har fått utmerkelser – og prøver å trosse en «naturlov»”

 • mona:

  Gratulerer med award! :o)

  Rart det der med ting som bare forsvinner sporløst. Håper det lure trikset ditt fungerer da. *smil*

 • Håper virkelig at permen din dukker opp igjen! Har su kikket under senga?????
  Gratulerer med award, og ha en strålende dag :)

 • Elin:

  Gratulerer med Awarden! Er så moro å følge med på en blogg med så mye hakking. Jeg har kjøpt hakkepinner av Solvor Hofsli, og fikk med et ark med forskjellige hakkemasker- men det drukner dessverre litt i alt annet jeg holder på med. Blir inspirert av deg, så nå skal jeg iallfall ta det fram og se litt på det ;o) Kanskje iveren tar meg, så jeg fullfører et håndkle jeg har begynt på for leenge siden?! Ha en flott dag.

 • Mormor:

  Gratulerer med utmerkelsen. Synd med permen, men det er tings iboende ….. Jeg vet ikke hvor stort sikringsskap dere har, men det er jo utrolig hva man kan lete etter i et sikringsskap vet du :-)

 • Håper permen din dukker opp igjen snart!
  Du er jo så flink med hakkekroken, jeg er ikke like flink jeg, så hakketeppet mitt ligger her og er bare halvferdig ennå…. Men en dag skal det bli ferdig, tror jeg….

Spam