Arkiv

Litt for mange prosjekter?

Nå har jeg kommet inn i en rundans da jeg har startet på litt for mange prosjekter igjen. Derfor vokser ikke hvert prosjekt så mye at det gjør noe. Men jeg har da heklet noen flere omganger på regnbue-sjalet. Jeg er litt spent på hvordan det blir videre, for nå begynner hver omgang å bli så lang, at det kan komme til å bli fargeskift midt i omgangen, og jeg er ikke helt sikker på hvor pent det blir.

Jeg har klart å gjøre ferdig ett prosjekt også, da. :-) Søsteren min ville gjerne ha ett løkkeskjerf, og ble sendt ut for å kjøpe garn slik at hun skulle få de fargene hun ville ha.

Jeg har strikket Blånisselue til Nevøen, og søsteren min trodde at Niesen nok ville ha en slik også. Siden Niesen ikke er mer enn 2 år, så ville mammaen gjerne ha en lue med øreklaffer og snor. Tante hadde ingen oppskrift på noe slikt, så nå har jeg prøv å sette sammen flere oppskrifter til en. Det skal bli interessant å se hvordan resultatet blir,

9 Responses to “Litt for mange prosjekter?”

Spam