Arkiv

Høst og en ny hverdag.

image

Nå har de første tegnene til høst for alvor begynt å vise seg både ute og hos meg personlig. Fra den 1.september fikk jeg en ny hverdag –  jeg er uten jobb for første gang på drøyt 24 år. Det er vel ikke så mye positivt med det, men om ikke annet så har både håndarbeidslysten og bloggelysten begynt å komme tilbake etter en uke fri.

Fotolysten har vel egentlig hvert der hele tiden, men jeg har bare ikke hatt noe særlig overskudd til å gjøre noe med den.

image

I allefall….. En ting som er bra med høsten er at jeg får lyst til å strikke luer. Det prosjektet jeg driver med nå er Bittami sin Nepal-lue. Det går ikke så fort, for jeg er så lite dreven med å strikke etter diagram, men jeg liker oppskriften veldig godt, så jeg gleder meg til å se den ferdig.

One Response to “Høst og en ny hverdag.”

  • Mormor:

    Aldri så galt at det ikke er godt for noe, sa min salige mor. Vakker er det om høsten, men jeg liker ikke å tenke på at det snart er vinter, uten at vi har hatt sommer

Spam