Arkiv

Mine første votter

Jeg har strikket mitt første par votter og nå er jeg ganske fornøyd med meg selv. Koden til hvordan jeg skulle lage hull til tommelen satt langt inne, men med god hjelp av en venn fant jeg omsider ut av det.  For ikke å gape for høyt første gangen, så laget jeg en helt enkel basis-modell fra “Strikk og Bruk”

vinter 016

 

  • Oppskrift: Strikk og Bruk, Design nr 7
  • Garn: Sterk fra Du Store Alpakka
  • Pinne: 3 mm

Neste gang har jeg planer om å prøve meg på ett eller annet slags mønster for å gjøre det litt mer spennende. Det skal legges til at jeg er glad for at jeg har lært meg å strikke begge vottene samtidig på to pinner, ellers er det fare for at jeg hadde stoppet opp etter den første votten.

Hvis jeg nå også klarer å lære meg å strikke mønster med 2 farger uten av det ser ut som en vaffel, så skal jeg bli enda mer fornøyd Smilefjes som blunker

6 Responses to “Mine første votter”

Spam