Arkiv

Trekk til boks med tennbrikketter

Disse boksene er jo veldig kjekke, men spesielt pener er de jo ikke. Jeg har kikket litt rundt etter oppskrift etter at Tone M viste fram noen fine i fjor. På søndag så fikk jeg tips fra Nragnhild og denne oppskriften fra Garnstudio.

IMG_3863

Jeg strikket den rundt i stedet for fram og tilbake (noe jeg ikke skjønte var meningen før jeg var ferdig) Men for en gangs skyld så strikket jeg nok veldig stramt, for jeg måtte strikke 4 omganger i mellom flettene i stedet for 3 som oppskriften sier.

Hvis det blir noen flere, så skal jeg nok gå opp til pinne 6,5 eller 7 – evt legge opp noen flere masker.

2 Responses to “Trekk til boks med tennbrikketter”

  • Fin da! Absolutt et penere alternativ ved peisen enn den stygge som er under….

  • Maja K. Johansen:

    Trekket ble flott. Strikker løst, men sist jeg strikker strikket jeg faktisk fastere. Det kan også ha noe med flettene og gjøre. Pynter godt opp med flott trekk.

Spam