Arkiv

PPOnsdag

pponsdag-knapp

 

PPOnsdag går ut på å vise fram ett prosjekt man holder på med, i bloggen sin på onsdager. PPOnsdag står for PågåendeProsjekterOnsdag, altså at man blogger ett prosjekt man holder på med, på onsdag. Og det trenger ikke være strikking det er snakk om, kan være hva som helst, så lenge det er noe du holder på med, og som ikke er avsluttet.”

Denne ukens prosjekt er sokker. Jeg har endelig klart å finne ut hvordan jeg skal strikke begge sokkene samtidig på 2 rundpinner. Og gjett om jeg er stolt. Jeg har lest flere forklaringer på nett, men jeg har ikke skjønt noen av dem før jeg kom over denne videoen på Youtube. Det var litt knotete med opplegget og de 2 første omgangene, men etterpå har det gått som en lek.

IMG_1675

I skrivende stund har jeg akkurat satt sokkene tilbake på rundpinnene etter at jeg er ferdig med å felle etter hælen. Jeg feiget nemlig ut da jeg skulle begynne med de forkortede radene – det ble for mye rot med garn og pinner som surret seg sammen.  For å gjøre det litt mer utfordrende for meg selv, så følger jeg ikke noen bestemt oppskrift, men har plukket litt her og litt der, så jeg er spent på hvilken str det blir på sokkene når jeg er ferdig. Jeg kan vel alt nå slå fast at de ikke kommer til å passe flytebryggene mine Smilefjes som blunker Mer info kommer når sokkene er ferdig – forhåpentligvis om ikke så altfor lenge.

Hva er ditt driver du med på PPOnsdag?

4 Responses to “PPOnsdag”

  • Mormor:

    Spennende prosjekt :-)

  • medina:

    Det ser vanskelig ut å strikke sånn som du gjør på to pinner samtidig. Men lurt er det jo. Takk for at du likte puta mi, har kopiert bilde fra data til stoff som var festet på et A4 papir. Fåes kjøpt på stoffbutikker iallefall.

  • Dette har jeg aldri skjønt meg på, skal tro om det er håp for meg også?

  • Takk for kommentar på bloggen min :) Fargen er kjempefin, og jeg vet at jeg skal kjøpe meg mer Arwetta når jeg har strikket opp noe av det andre sokkegarnet jeg har liggendes. Lurer på om jeg skal prøve meg på to sokker på to pinner jeg også…Vi får se hvor tøff jeg egentlig er ;) Jeg tror jeg egentlig bare kommer til å bli irritert på nøstene som tvinner seg da men…

Spam