Arkiv

På lavkarbo-vogna igjen.

IMG_3299

I sommer har kostholdet vært heller slapt i perioder, men i dag er det oppstart med lavkarbo igjen. Heldigvis fikk jeg en bra “oppvarming” på lørdag da vi var på besøk hos Cora og mammaen hennes. Der fikk vi servert en deilig lavkarbomiddag og spiste vel mer enn vi burde alle sammen. I tillegg fikk jeg ett nytt tips til rundstykker. De er laget etter den samme oppskriften som Mannes Pizzabunn og smakte nydelig. Jeg ser ikke bort i fra at jeg skal ha bakedag og om ikke så lenge, for i flg vertinnen så var de også utmerket til frysing. Så vidt jeg kunne skjønne så legger hun bare opp røren med skje på stekeplaten til passe store “topper” og steker dem.

IMG_3306

 

Sokkestrikke-trangen har ikke gitt seg, og nå jeg gått i gang med å lære meg å strikke 2 sokker samtidig på to rundpinner. Det var litt “trælsamt” i starten, men nå tror jeg at jeg har knekt koden enn så lenge. Neste utfordring blir hællappen.

One Response to “På lavkarbo-vogna igjen.”

  • Ja, kjenner meg igjen der. Mye utskeielser i sommer, men nå er det lavkarbo for fulle mugger igjen.
    Så flott at du har knekt koden. Jeg har prøvd uten å lykkes.

Spam