Arkiv

Fotosafari/Fotoalong

Fotoutfordring # 2: Skyer

23_1

Manne har dratt igang en artig fotoutfordring på Hobbyboden. Hver uke får vi ett nytt ord som vi skal assosiere rundt. Første runden fikk jeg ikke vært med på, men denne uken kom jeg meg endelig ut med kameraet. Ukens tema er Skyer og her er 2 bidrag fra meg. Begge bildene har fått en runde i Paint Shop Pro.

23_2

Nattefrost

De siste dagene har det vært skikkelig grått og guffent her, men i kveld har det klarnet opp og blitt kaldere og da måtte jeg ut med kameraet en tur for å ta bilder av det flotte rimet. Jeg brukte hodelykt for å hjelpe kameraet å fokusere og hjalp til med blitz på noen av bildene (klikk på bildene for å se større utgaver)

Etterpå har bildene fått en runde i Paint Shop Pro

Som bestilt

IMG_0500 Som jeg sikkert har nevnt før, så er jeg fullstendig motstander av alt som har med jul å gjøre før 1.desember, eller til nød 1 søndag i advent. (Unntaket er selvsagt evt julegaver som skal lages.) Ikke er jeg spesielt glad i lange vintre heller, men jeg synes det er trivelig med snø til jul. Derfor kom vinteren som bestilt i år. I dag våknet vi nemlig til snø og strålende vært. Det var en sånn dag som rett og slett ropte på fotografering, men pga jobb ble det ikke tid til å ta noen bilder før solen omtrent var borte. Jeg rakk å knipse litt med det lille kameraet, da.  Og herved erklærer jeg førjulstiden for åpnet.

Ha en trivelig adventstid

Er gjøk en sisik?

CRW_6112 Jeg har bestemt meg for å gjøre ett forsøk på å utvide min kunskap om fugler aldri så lite. Jeg ser forskjell på kjøttmeis og dompapp, men det er neimen ikke så mye mer jeg vet. Derfor har jeg gått til anskaffelse av en fuglebok for nybegynnere, “Fugler i nærmiljøet” 

Etter noen dager med regn og sykdom, bestemte vi oss for å ta en tur til Sandvika Storsenter i dag. Etterpå svingte vi utom Sjøfartsmuseet på Bygdøy for å se etter fugler. Vi så mange fugler, men fotografen hadde ingen stor dag. Her er ett av de få bildene som ble brukbare. Og etter å ha sjekket boken har jeg kommet til at dette må være en grågås (selv om den ser mer brun ut for meg)

Jeg fikk også tak i noen spennende fotografiblader på Narvesen i Sandvika, så nå er sengelektyren sikret for noen kvelder framover.

Bidrag til knappekonkuranse

Petunia har innvitert til å lage knapper til Fotosafarien og jeg klarte ikke å dy meg.  Ikke klarte jeg å begrense meg til ett forslag heller. Petunia: Hvis det bare er ett forslag pr deltager, så gi meg ett hint.

Her er i hvertfall mine forslag:

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */ Bidrag nr 1 Bidrag nr 1 Bidrag nr 2 Bidrag nr 2 Bidrag nr 3 Bidrag nr 3 Bidrag nr. 4 Bidrag nr. 4 Bidrag nr 5 Bidrag nr 5 Bidrag nr 6 Bidrag nr 6
Spam